Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

 

Lebegő ház

Először is csináld meg a ház alapját.Ha kész akkor menj az emeletre és építsd meg a házat.Mikor kész,akkor az alsó szint falait töröld ki kalapáccsal.Tegyél egy ajtót és az ajtó előtti padlóra(amit automatikusan odatett mikor letetted az ajtót)tegyél egy lépcsőt,ha szeretnéd,hogy simjeid ki is tudjanak menni.Tedd le a lépcsőt és máris készen van a levegőben repülő házad.

Pince elkészítése


Tehát hozzávalók:

-egyolyan ház amelynek van alapja, és az alap téglából készült

-15 perc, az ügyesebbeknek 10 perc!!!Most jönne az a szöveg, hogy szeleteljük fel és adagoljuk be a forrásban lévő vízbe apránként, de mi most inkább pincét barkácsolunk!!!1. Itt van szerény otthonom, amibe pincét szeretnék!

2. Menjünk le a földszint alatti módba és kezdjük eltüntetni az alapot, úgy hogy nem a szélétől kezdjük, hanem egy kockával beljebb végig a CTRL gomb lenyomása mellett.

3. Akinek nem szabályos háza van mint nekem, az abbahagyja a húzást, és újra megnyomja a CTRL majd kitér a sarkokig!

4. Ha mindent jól csináltunk, akkor belül így néz a hiányos alap! Megemlítem, hogy míg ezt csináltuk, belül eltűnt a padló, csak azokon a helyeken maradt, ahol volt valami!

5. Most pedig menj festék módba és válassz ki olyan színt, aminek az alja fehér, én sárgát választottam! Majd fesd ki vele a leendő pincét!!!


6. Most menjünk ahhoz a sarokhoz, ami szabályos, nem kacskaringós! Most indíts ásó üzemmódba és ássunk addig, amíg egy pici fehéret nem látunk a festékből! Hogy pontosan eltaláld a pontot, menj felülnézetre, úgy könnyebb!

Ez a kép rossz sarokban készült, (csak próba volt) de a fehér részről csak egy fotó készült!!!

7. Nos ha ez megvan, akkor szépen talajegyengető módba menjünk és az egész talajt "simítsuk" ki!!!
8. Most menjünk a felette lévő szintre és indítsunk lentre egy lépcsőt és pótoljuk vissza a padlót!!! Én egy külön helyiségbe raktam!
9. Akkor menjünk vissza a pincébe és fessük át, padlózzuk le, majd üssük be a CTRL, Shift, C gomb megnyomása után a move_objects on kódot, mert a falra nem lehet semmit se rakni enélkül!

Partyépület, zenepavilon építéseKicsit bonyolult, de megéri!!! Csak olvasd figyelmesen!!!!1. Először is Építkezés menüpontban menjünk az emeltszint és terasz modulba! Majd válasszuk ki a helyet, ahová építkezni szeretnénk!!! Ez a legbonyolultabb része, próbálom érthetően elmagyarázni!

2. Tehát húzzunk az egyenes alappal (alatta van az átlós) három kockát! Utána menjünk át az átlós alapba és az egyenes alap széléből húzzunk 2 kocka átlósalapot!3. Ezt csináljuk meg míg a következő kép alapján körbe nem érünk!!!4. Ha ezt nagy kísérletezések között sikerült megcsinálni, akkor kaptunk egy 8 szög alakú alapot! Töltsük fel belül és kész is az alap! Válasszuk ki azt a helyet az alapon, ahol a lépcsőt szeretnénk elhelyezni és rakjuk is le, de rögtön azután katt a visszavonás gombra, mert a lépcső még zavarni fog!!!5. Most be kell oszlopozni!!! Úgy oszlopozzunk, hogy ne az átlós, hanem az egyenes oldalakat nézzük! Három kockára kettő menjen a szélére, egy legyen üresen középen!


6. Ha ez meg van, akkor húzzunk végig falat korlát helyett, majd rakjunk rá tetőt!7. Ha ez megvan, akkor töröljük le a falat a CTRL gombbal és húzzuk meg a korlátot és rakjuk le a lépcsőt! Ha mindent jól csináltunk, akkor így néz ki:9. Most te döntöd el mi lesz belőle partyépület vagy zenepavilon:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

!!

(kriszti13, 2013.07.07 17:07)

Szerintem az a gond,hogy miután felraktad a képeket letörölted..ha újra felrakod akkor meg fognak jelenni. ;D

???

(betty, 2011.11.18 22:30)

Nem tudom,lehet hogy csak nekem,de nem jelentek meg a képek!!

Re: ???

(b, 2012.07.08 11:19)

nekem sem :(

...

(Réku, 2011.09.02 14:47)

Egyet értekk

smilelove.citromail.hu

(kozi23, 2011.01.02 09:29)

szar