Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mi történne, ha az egész életedet egy helyben kellene leélned... Aztán hirtelen kiléphetnél onnan, és bárhová elmehetnél a szomszédságban?

A The Sims 3 megadja azt a szabadságot, hogy egyedi simjeidet az ajtajukon túl egy nyílt, eleven szomszédság várja! A The Sims 3 szabadsága végtelen lehetőségekkel ihlet majd meg, és meglepő, csalafinta pillanatok sokaságával szórakoztat!

Új - fedezd fel a tökéletesen ilelszkedő, eleven szomszédságot!

A simjeid az egész szomszédságban kószálhatnak, meglátogathatják a szomszédaikat, felderíthetik a környéket. Bebóklászhatnak a városba, hogy a barátaikkal lógjanak, új ismerősökkel találkozhatnak a parkban, vagy kollégákba botolhatnak az utcán. Ha a simjeid a jó időben vannak a jó helyen, ki tudja, mi történhet?
Tudj meg még többet az eleven szomszédságról!

 

Új sim megalkotása

Az új, könnyen hasznáható eszközökkel korlátlanul testre szabhatod a simeket, hogy valóban egyediek legyenek. Te döntöd el, mekkorák és milyenek a simjeid, a soványtól a telt idomún át az izmosig! Válaszd ki simjeid arcvonásait, a bőrük színét, a hajszínüket és a frizurájukat, a szemük formáját és színét, és lásd el őket ruhákkal és kiegészítőkkel!

Tudj meg még többet az egyedi külsejű simek megalkotásáról!

 

Új, életszerű személyiségek

Alkoss életszerű, jóül felismerhető személyiségű simeket! Válassz több tucat személyiségjegyet, és keverd őket saját szórakoztatásodra! A választott kombináció - bátor, művészi, magányos farkas, tökéletességre törekvő, kleptomániás, romantikus, esetlen, paranoiás, és még számtalan más lehetőség - segít megformálni a simjeid viselkedését, és hogy hogyan viselkednek más simekkel. Összetett egyéniségek, egyedi személyiséggel, és felül tudnak emelkedni mindennapos szükségleteik alapkészletén.

Tudj meg többet az új, forradalmi személyiségjegy-rendszerről!

 

Új, korlátlan testreszabás

Építsd meg álmaid házát, vagy tervezd meg a tökéletes otthont! A padlótól kezdve a díszítésig, az ingektől a kanapékig, a tapétától a rolókig minden testre szabhatsz. Könnyű és szórakoztató színeket és mintákat váltani, és bármit a végtelenségig személyedre szabhatsz. De választhatod azt is, hogy egyszerűen csak az előre megtervezett épületekkel és berendezésekkel népesíted be a sim-környéket. Melyik simed fog díszes villában, laza legénylakásban, igazi álomotthonban, vagy bájos kis házikóban lakni?

Nézd meg, hogyan építheted fel és szabhatod testre simjeid otthonát!

 

Új játékmenet

A The Sims 3 új játékmenete élvezetes és gyors. Ebben a játékban még teljesebb életet élnek simjeid! Maradj velünk - az elkövetkezendő hónapokban újabb és újabb részleteket tudhatsz meg a The Sims 3 új játékmenetéről!

Bővebb információ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.